15ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ : Θέμα Συμποσίου ΝΟΣΤΙΜΟΝ – ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΝ

Dear members and friends of Gastronomic Epirus

We are pleased to announce the re-release of his book Alexander Gioti “Nostimon – Lenten”.

On the occasion of this, and in view of the celebration of the Resurrection, our club is organizing the 15th symposium dedicated to the presentation of the book.

15ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ
Μ. Δευτέρα, 9 Απριλίου 2010, 9.00 μ.μ.
Εστιατόριο La Strada, Ιωάννινα

Θέμα Συμποσίου
ΝΟΣΤΙΜΟΝ – ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΝ
Παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου «Νόστιμον – Νηστίσιμον» του Αλ. Γιώτη με πιάτα από το βιβλίο.

ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ
Καλωσόρισμα:
• Τσουκνιδόσουπα
Ορεκτικό
• Μύδια αχνιστά
• Οσπριοκεφτέδες με τρία διαφορετικά όσπρια (φασόλια, φάβα, φακές) συνοδευόμενοι από ξυνολάχανο
1ο πιάτο
• Χόρτα Γκρεκάνικα στο τηγάνι
2ο πιάτο
• Καλαμάρια με σάλτσα “mole poblano” συνοδευμένα με μαυροσίταρο
Επιδόρπιο
• Ταχίνι με φρούτα και ξηρούς καρπούς στο φούρνο

https://www.facebook.com/groups/gastronomy.club/