Τα εγκαίνια του 1ου studio της V&A Giotopoulos (methexis focus) στην Πρέβεζα

Ένα Διεθνές Studio Φωτογραφίας απέκτησε η πόλη της Πρέβεζας, το οποίο γιόρτασε τα εγκαίνιά του στις 14 Φλεβάρη 2011, την ημέρα των Ερωτευμένων, με απόλυτη επιτυχία!
Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη, ο μπουφές πολύχρωμος και το κέφι…στο ζενίθ!
Ο Διεθνής φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος παρουσίασε τα 23 χρόνια εμπειρίας του στους καλεσμένους και μίλησε για το ΝΕΟ ξεκίνημα, μαζί με το γιό του Αλέξανδρο, επίσης φωτογράφο, και την κόρη του Ράνια, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.
Μέσα από εικόνες, χρώμα, μουσικές… οι καλεσμένοι έκαναν ένα ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας, παρακολούθησαν τις βραβεύσεις του Βαγγέλη σε Κύπρο και Λονδίνο (Παγκόσμιος Φωτογράφος της χρονιάς στην κατηγορία Fine Art για το 2010), καθώς και μερικούς από τους μεγαλύτερους φωτογράφους του κόσμου να δίνουν ευχές και συγχαρητήρια για το νέο στούντιο!
Από το πάρτι φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η παρουσία της Νύφης…αφού το στούντιο εξειδικεύεται στο γάμο! Πανέμορφες κοπέλες ντυμένες με λαμπερά νυφικά παρέλασαν στο πλάι του Γαμπρού, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και έδωσαν μια ακόμη πιο ευχάριστη νότα στη βραδιά!
Παρουσιαστής του event ήταν ο Χρήστος Δ. Κατσάνος, υπεύθυνος Branding & Marketing της επιχείρησης ενώ η βιντεοσκόπηση και το μοντάζ έγινε από τους Δημήτρη και Ηλία Γκαρτζονίκα, υπεύθυνων των τηλεοπτικών εκπομπών «Εν Χορω» και «Ορίζοντας».
Οι οικοδεσπότες ευχαρίστησαν όλους όσους αγκάλιασαν το νέο αυτό ξεκίνημα, όπως οι τόσα χρόνια πιστοί φίλοι και πελάτες, καθώς και οι τόσοι συνάδελφοι που κατέφτασαν όχι μόνο από την πόλη της Πρέβεζας αλλά από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ο χώρος γέμισε άπλετη αγάπη και ενθουσιασμό, που οι τρεις πρωταγωνιστές δεσμεύτηκαν να τα έχουν οδηγό στο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε!