15th Symposium : Gastronomy Club OF EPIRUS

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επανακυκλοφορία του βιβλίου του Αλέξανδρου Γιώτη “Νόστιμον – Νηστίσιμον”.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, και εν όψει της εορτής της Ανάστασης, η Λέσχη μας διοργανώνει το 15ο Συμπόσιό της, αφιερωμένο στην παρουσίαση του βιβλίου.

15ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Μ. Δευτέρα, 9 Απριλίου 2010, 9.00 μ.μ.

Εστιατόριο La Strada, Ιωάννινα

Θέμα Συμποσίου

ΝΟΣΤΙΜΟΝ – ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΝ

Παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου «Νόστιμον – Νηστίσιμον» του Αλ. Γιώτη με πιάτα από το βιβλίο.

ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ

Καλωσόρισμα:

• Τσουκνιδόσουπα

Ορεκτικό

• Μύδια αχνιστά

• Οσπριοκεφτέδες με τρία διαφορετικά όσπρια (φασόλια, φάβα, φακές) συνοδευόμενοι από ξυνολάχανο

1ο πιάτο

• Χόρτα Γκρεκάνικα στο τηγάνι

2ο πιάτο

• Καλαμάρια με σάλτσα “mole poblano” συνοδευμένα με μαυροσίταρο

Επιδόρπιο

• Ταχίνι με φρούτα και ξηρούς καρπούς στο φούρνο

https://www.facebook.com/groups/gastronomy.club/