“ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ” Επίσημο διαφημιστικό 2011- 2012

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ: ΤΡΕΪΛΕΡ 2011-12. Το διαφημιστικό τρέιλερ του «Ορίζοντα» για το έτος 2011-12.

«Μια εκπομπή για την φύση, το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τη σχέση τους»
Ο «Ορίζοντας» μέσω της εικόνας, του λόγου και της κατάθεσης προσωπικών εμπειριών των υπευθύνων παραγωγής και των συνομιλητών, φιλοδοξεί να προσεγγίσει όμορφες πλευρές του κόσμου που ζούμε και να τις μοιραστεί με τους τηλεθεατές.
Φυσικές ομορφιές τόπων, χωριών, πόλεων και χωρών, της Ελλάδας και της Γης, αλλά και οι τρόποι που μπορούμε να τις προσεγγίσουμε και να τις χαρούμε, είναι κυρίως ο «Ορίζοντας» της εκπομπής.
Απώτερος σκοπός και πρόταση των υπευθύνων είναι να συνδράμουν στο να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον συνανθρώπων που να χαίρεται βλέποντας τα όμορφα που μας περιβάλλουν, επιθυμώντας παράλληλα να διατηρήσουν αυτό που εκπέμπουν σε αυτούς ή σε όσους τα γνωρίζουν από κοντά.
Υπεύθυνοι Παραγωγής του «Ορίζοντα» άλλα και της πολιτιστικής εκπομπής «Εν Χορώ» είναι οι Ηλίας Χ. Γκαρτζονίκας (παρουσίαση, μοντάζ), Δημήτρης Δ. Γκαρτζονίκας (κάμερα, μοντάζ), με τη συνεργασία του Χρήστου Δ. Κατσάνου .
Η εκπομπή μεταδίδεται στο Νομό Ιωαννίνων από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1», ενώ οι εκπομπές ήδη «ανεβαίνουν» ολόκληρες στο site της εκπομπής http://orizontas.org .
Άλλα στοιχεία: www.enxoro.gr , www.youtube.com/enxoro, facebook: orizontas ekpompi, email: [email protected] .

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ»
«Μια εκπομπή για την φύση, το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τη σχέση τους»
Υπεύθυνοι Παραγωγής: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Δημήτρης Γκαρτζονίκας
Ιστοσελίδα: http://orizontas.org , www.enxoro.gr
Βίντεο: http://orizontas.org , www.youtube.com/enxoro ,
facebook: orizontas ekpompi
email: [email protected]
Παρουσιάζεται από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1»