Βράβευση του “mf” και του “Ορίζοντα” για την προσφορά του στον “Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων”

     Αναδημοσίευση:
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ προσκαλεί όλους τους αθλητές του, τους γονείς, τους φίλους του «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» , καθώς και όλους όσους συμμετέχουν κάθε χρόνο εθελοντικά στο «Γύρο της λίμνης» , τις αρχές της πόλης και τα ΜΜΕ στην καθιερωμένη κοπή της πίτας την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των πιο κάτω αθλητών του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για τις μεγάλες διακρίσεις τους στη χρονιά που πέρασε:

Στη ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΡΙΣΗ για τις Πανευρωπαϊκές επιτυχίες της, τα χρυσά μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης και τα Πανελλήνια ρεκόρ της.

Στη ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΙΑΤΕΡΛΗ για τα μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης καθώς και για τα μετάλλια και τις διακρίσεις της σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.
Στη ΞΕΝΙΑ  ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ για τα μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.
Στις αθλήτριες της ομάδας σκυταλοδρομίας ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΩΛΑ, ΞΕΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ για το μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.
Στους:
ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΟ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΗΛΙΑ ΣΟΚΟΛΗ
ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΔΗ
για τη συμμετοχή τους σε τελικούς αγωνισμάτων στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.

Μια ξεχωριστή βράβευση θα γίνει στους μικρούς αθλητές του Ομίλου που είχαν τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις.
Ο Όμιλος βραβεύει τον προπονητή ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΠΑ για την καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της αγωνιστικής ομάδας κλασικής κολύμβησης.
Ο Όμιλος βραβεύει την προπονήτρια ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ για την καθοριστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ιδέας του εθελοντισμού στους γονείς των αθλητών του Ομίλου.
Ο Όμιλος βραβεύει την προπονήτρια ΜΠΡΙΤΑ ΘΕΜΕΛΗ για την πολύχρονη προσφορά της στα τμήματα υποδομών.
Ειδική βράβευση θα γίνει στους Μεγάλους Υποστηρικτές των αθλητικών διοργανώσεων του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ :
  • ΒΙΚΟΣ ΑΕ
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
  • ΔΩΔΩΝΗ
και στους ΗΛΙΑ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ για την σημαντική προσφορά τους στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Περιοχής μας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η ορχήστρα του καθηγητή του Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων ΟΡΕΣΤΗ ΝΙΚΑ . Στο τραγούδι η αθλήτρια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 «Βραβεύσεις & Κοπή Πίτας»

 

Ώρα προσέλευσης 18:30

Ώρα έναρξης 19:00

 

Β΄ΜΕΡΟΣ

  • Πρώτη προβολή αποσπασμάτων της τηλεοπτικής παραγωγής  «Ο Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων» από την ομάδα της κίνησης METHEXIS FOUNDATION και την τηλεοπτική εκπομπή «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ»  (Ηλίας Γκαρ­τζο­νίκας, Δημήτρης Γκαρτζονίκας, Χρήστος Δ. Κατσάνος)
  • Ομιλία κ. Ηλία Γκαρτζονίκα – καθηγητή Φυσικής Αγωγής
  • Βράβευση μεγάλων χορηγών – υποστηρικτών
  • Συμβολική βράβευση εθελοντή
  • Κοπή πίτας

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από την ομάδα του Ορέστη Νίκα (γνωστού μουσικού, καθηγητή στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων). Στο τραγούδι η αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιωαννίνων Καζάκου Μαρία.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ποσειδώνα Ιωαννίνων εύχεται στον καθένα από εσάς

Καλή Χρονιά, Yγεία και Προκοπή